Mind2Pay

terug

Mind2Pay is de specialist in gerobotiseerd creditmanagement voor zowel B2C als B2B processen.

Slim en persoonlijk

Mind2Pay staat voor een slimme èn persoonlijke benadering van debiteuren met als resultaat een efficiënter debiteurenbeheer proces, een beter betaalgedrag en meer persoonlijke aandacht voor de debiteur die dit nodig heeft.

Verantwoord robotiseren

Robotisering heeft de toekomst. Mind2Pay speelt daar maatschappelijk verantwoord op in en maakt gebruik van bots (gerobotiseerde processen) die het onpersoonlijke deel van het debiteurenbeheer-proces uitvoeren en de medewerkers aansturen middels een persoonlijke agenda om juist die debiteuren te kunnen helpen die de behoefte hebben. Aandacht en persoonlijk contact zijn essentieel.

Data Analyse bepaalt Tone of Voice

De bots van Mind2Pay verzamelen data teneinde het betaalgedrag van klanten te analyseren. Niet iedere klant is immers hetzelfde en het is niet altijd dezelfde klant die in de debiteurenlijst staat. Door deze data analyse kunnen de bots vervolgens heel nauwgezet de tone of voice bepalen.

Resultaatgericht

Goed ingericht en gebruikt kan op deze wijze robotisering op een klantvriendelijke manier circa 80% van de workflow processen afhandelen. Hierdoor ontstaat tijd voor die klant die de aandacht nodig heeft. Het resultaat is verbluffend, de klantwaardering & loyaliteit schieten omhoog en de openstaande posten dalen met gemiddeld 30%!

Best Value partner

Mind2Pay is voorstander van Best Value overeenkomsten, dat zijn overeenkomsten waarbij er in plaats van de traditionele klant – leverancier verhouding een partnership wordt aangegaan waarbij  Mind2Pay langdurig betrokken blijft en verantwoordelijkheid neemt voor het behalen van de overeengekomen KPI’s.

Bedrijfsnaam: Mind2Pay

Adres: Princenhof Park 19

Postcode: 3972 NG

Plaats: Driebergen-Rijsenburg

Telefoon: +31 30 2760534

Website: mind2pay.com

E-mail: info@mind2pay.com