Postex

terug

Postex is een cloudplatform waarmee digitale documenten, online betaalmogelijkheden en actieberichten kunnen worden omgezet in een gepersonaliseerde conversatie. Het softwareplatform levert als resultaat een optimale digitale klantervaring, versnelde digitalisering, en een effectieve interne bedrijfsvoering.

Postex biedt woningcorporaties, verzekeringsbedrijven en gemeenten complete ondersteuning voor uitgaande klantcommunicatie afgestemd op de dagelijkse output én de periodieke bulkstromen:

  • Vanuit het platform wordt de volledige verzending van bijvoorbeeld prolongaties, aanmaningen, huurverhogingsbrieven, stook- en servicekosten afrekeningen, eindafrekeningen, projectbrieven, verhuur- en overige correspondentie verzorgd. Alle berichten kunnen worden verzonden in de huisstijl van de verzender.
  • De verzender heeft een eenduidig en centraal inzicht in de totale correspondentiestromen.
  • Tevens wordt het lees- en betaalgedrag van de ontvanger gemeten en kan de verzender snel schakelen (bijvoorbeeld SMS-preminders en reminders sturen).
  • Met het Postexcloudplatform versnellen organisaties de overstap van fysieke naar digitale communicatie. Het platform voorziet in digitaliseringscampagnes waarbij de ontvanger eenvoudig de communicatievoorkeur kan aanpassen.
  • Integratie met diverse ERP-systemen en verrijkte klantdata is volledig uitwisselbaar
  • Verhogen van servicegraad richting klanten door iDEAL-betaalservice
  • Track-en-trace op verzonden berichten.
  • Het geautomatiseerd afhandelen van retour gekomen berichten (zowel fysiek als digitaal)
  • AVG-proof; Postex beschikt over de ISAE3402 type 2 verklaring

Het Postex-softwareplatform wordt gebruikt door ruim 250 organisaties binnen diverse sectoren en is complementair aan de diverse business applicaties welke binnen de sector gebruikt worden. Postex heeft in vijf jaar tijd een enorme groei doorgemaakt in de sector. Wij werken op dit moment bijvoorbeeld voor tientallen woningcorporaties. Een aantal klanten die succesvol het platform van Postex gebruiken zijn o.a. Maasdelta, Woonwenz, Casade, Stadlander, Kleurrijk Wonen, De Goede Woning, Mooiland, Kennemer Wonen, Actium en vele andere corporaties.

Bedrijfsnaam: Postex

Adres: Gustav Mahlerplein 109-111

Postcode: 1082 MS

Plaats: Amsterdam

Telefoon: 088-07 07 400

Website: www.postex.com

E-mail: info@postex.com